Privat

Neo Feng Shui er funktionel helhedsindretning, hvor det handler om at frigøre og højne energien i hjemmet, så man derved får et større overskud til sig selv og andre. Optimal og nærende indretning handler om at få mennesker til at trives i et rum. Et rum skal indrettes, så det er rart at være i og sådan at man føler sig godt tilpas. Farver, former og materialer samt den måde vi placerer vores møbler på, har fx. meget stor indvirkning på, hvornår vi føler os godt tilpas.

Vores omgivelser påvirker os og har indflydelse på vort velbefindende. Ved at tilpasse omgivelserne til vores ønsker og behov, kan vi få dem til at arbejde for os. Vi ved instinktivt godt, at rod påvirker os negativt. Omvendt føler vi os godt tilpas og med højere energi, når der er rent og ryddet omkring os. Neo Feng Shui er helhedsindretning, hvor et imødekommende og funktionelt miljø fyldt med omtanke og nærende inspiration bliver til virkelighed. Et miljø, som er tilpasset dem der bor i huset.

Energi er det flow, der er i et rum, bygning eller område og opstår pga. stedets indretning, udformning og de enkelte tings udstråling. Dette energiflow oplever vi i samspillet mellem mennesker og omgivelser. Det er det, som former vores tilværelse. Trives vi ikke optimalt vil det være oplagt at se på de fysiske omgivelser og ændre energien omkring os, og således skabe et miljø, hvori vi kan udfolde vores potentiale frit og ubesværet.

Neo Feng Shui er et enkelt og meget livsbekræftende redskab, der gør os bevidste om at bruge vores omgivelser resultatorienteret og konstruktivt, så vores dagligdag bliver en skabende proces, hvor vi når vore drømme og mål, ved at gå den lige vej. Intuitiv forståelse af energiflow, symboler, signalværdier, sans for farver, former, materialer og proportioner er de grundlæggende principper i Neo Feng Shui. Det handler om at forstå, hvor bevidst de kan anvendes.

Med Neo Feng Shui kan du styrke trivslen positivt i dit hjem, men det betyder ikke, at man straks skal gå i gang med store og drastiske forandringer. Det kan være ganske små simple ændringer der skal til for at opnå en effekt som fx at ændre på nogle af vægfarverne, for at skabe den optimale indretning.

Pris

Se under Priser eller ring og hør nærmere.

Neo Feng Shui Danmark

Lotus Mogensen

Rønnebærvangen 9A, 5210 Odense NV
Tlf. + 45 50 51 55 31, info@neofengshui.dk