Erhverv

I erhvervslivet har de sidste år for mange været hårde og en del har måttet give op. I krisetider bliver alle mere opmærksomme på vigtigheden af at vælge de optimale samarbejdspartnere for at sikre sin egen eksistens. En effektiv metode til at blive set og opfattet korrekt er at arbejde bevidst med virksomhedens signalværdier.

Erhvervsrådgivning

Faktum er, at gode fysiske rammer påvirker os positivt. Ingen leder med respekt for sig selv og sine medarbejdere, kan i dag tillade sig at lukke øjnene for dette. Hos Neo Feng Shui Danmark rådgiver jeg både store og små virksomheder. Mit mål er i samarbejde med virksomheden at skabe optimale fysiske rammer, som vil kunne bidrage til et godt og effektivt arbejdsmiljø.

Virksomhedens signalværdi og hvordan den opfattes af andre – både eksteriøret og interiøret – er utrolig vigtig og en stor del af processen. Ubevidst kædes de fysiske omgivelser og virksomheden sammen i en stor helhed, som tilsammen bliver det billede og indtryk den forbindes med af omverdenen.

Et par eksempler på god og optimal signalværdi kunne være:

I et ingeniørfirma bør indretningen signalere struktur og overblik. En ingeniørs arbejde er at få konstruktionerne i et byggeri til at holde. Derfor bør de fysiske rammer også afspejle dette, da det er med til at øge tilliden og skabe troværdighed hos kunderne.

I en genbrugsforretning er det ok med mindre orden og gerne fyldt med varer overalt. Vi forventer lave priser og accepterer derfor også at omgivelserne afspejler dette.

Neo Feng Shui anvendes aktivt i erhvervslivet til at skabe de bedste betingelser, for de visioner og ønsker man har. Virksomheden skal anskues som en helhed, hvor alle elementer har betydning for udviklingen samt for resultatet på bundlinjen. Hos Neo Feng Shui Danmark, er jeg den professionelle viden til at skabe de rammer, der er nødvendige for positiv udvikling og fornyelse.

Farvesætning

Neo Feng Shui kan også anvendes, hvis der ønskes en farvesætning af eksisterende eller nye lokaler. Almindelig farvesætning af en virksomhed med udgangspunkt i Neo Feng Shui, kan også bruges uden, at der skal skabes store og voldsomme forandringer. Ofte trænger en virksomhed blot til at blive frisket op. Nye farver kan samtidig skabe et bestemt udtryk og en forandret signalværdi. Hvis rådgivningen omfatter hele virksomheden, ser vi dog gerne, at medarbejderne tages med på råd i de tilfælde, hvor der er tale om enkeltmandskontorer. Hvis resultatet skal blive rigtig godt, er det vigtigt, at medarbejderen oplever at være en del af processen.

Pris

Se under Priser eller ring og hør nærmere.

Neo Feng Shui Danmark

Lotus Mogensen

Rønnebærvangen 9A, 5210 Odense NV
Tlf. + 45 50 51 55 31, info@neofengshui.dk