Rådgivning

Indretning med Neo Feng Shui adskiller sig fra almindelig traditionel indretning ved, at det er trivsel, som har første prioritet. 

Mange kan indrette et flot og stilfuldt rum, men garantien for, at det også er et rum som mennesker trives i, følger ikke nødvendigvis med. I Neo Feng Shui tager man altid udgangspunkt i det enkelte menneskes behov, før smagen inddrages i arbejdet.

Trivsel kan skabes på mange måder. I Neo Feng Shui er farverne og placeringen af møbler vigtige redskaber. Mange faktorer spiller ind for at skabe de optimale rammer, men præcis disse to er rigtig vigtige – og altafgørende for at opgaven kan løses.

Neo Feng Shui kan anvendes overalt. Det er kun fantasien, der sætter grænserne:

– I hjemmet
– På arbejdspladsen
– Nybyggeri
– Tilbygninger
– Ombygning
– Farvesætning af en bolig

Jo tidligere i forløbet man får en rådgiver på banen, desto bedre bliver resultatet. Mange kontakter mig desværre alt for sent i processen, hvor mange beslutninger allerede er taget. Det gør, at en Neo Feng Shui Rådgiver vil være bundet af nogle uhensigtsmæssige valg som ikke kan ændres. Det bedste er at kontakte mig, så tidligt i processen som muligt. Meget gerne allerede når du får idéerne til at skabe forandring og trivsel. Herved kan du undgå fejlinvesteringer.

Neo Feng Shui Danmark

Lotus Mogensen

Rønnebærvangen 9A, 5210 Odense NV
Tlf. + 45 50 51 55 31, info@neofengshui.dk