Kurser

Her kan du læse om de færdige kurser jeg tilbyder. Hvis du har en idè til noget eller noget specifikt, som du ønsker at vide mere om, så sammensætter jeg gerne et forløb ud fra dine ønsker. Jeg tager gerne ud og holder kursus hos dig, hvis du kan samle en gruppe.

Ring og forhør dig om mulighederne.

De færdige kurser, som jeg tilbyder er følgende:

“Neo Feng Shui grundkursus” – 6 timer.

Her kan du på 6 timer få indsigt i teorien som ligger bag konceptet. Du vil i mindre grad være i stand til at anvende det i dit eget hjem bagefter.

På kurset vil der være information om Neo Feng Shui rådgiveruddannelsen.

“Arkitektkursus” – 6 timer

Kurset er rettet mod mennesker, som i det daglige arbejder med byggeri, bolig og indretning. På 6 timer, vil du få indsigt i teorien bag. Den fundamentale tilgang til indretning er ikke en del af dette kursus da der forventes, at kursisterne har dette forhåndskendskab. Farverne og deres påvirkning af mennesker vil være en stor del af indholdet og du vil i mindre grad være i stand til at farvesætte en bolig og skabe balance.

“Farver i hverdagen” – 4 timer.

Den fundamentale teori, som ligger tilgrund for at kunne forstå farverne vil blive gennemgået. Farverne og deres påvirkning af mennesker vil derpå præge indholdet. Det kan ikke undgås, at resten af teorien indimellem vil blive vendt, da det hele hænger sammen. Baguaen er ikke en del af det materiale som gennemgås. Du vil i mindre grad være i stand til at farvesætte og afbalancere din egen bolig efter kurset.

Ret til ændringer i ovenstående forbeholdes.

Neo Feng Shui Danmark

Lotus Mogensen

Rønnebærvangen 9A, 5210 Odense NV
Tlf. + 45 50 51 55 31, info@neofengshui.dk