Det grundlæggende

I Neo Feng Shui arbejdes der med at tilføre eller omdirigere energi. Der arbejdes også  med at skabe den balance, der er brug for. Energi findes overalt, hvor vi færdes. Den kan være tilstede i større eller i mindre grad. Det vigtige er, at energien påvirker os optimalt og i de rette mængder, når vi har brug for den.

 

Høj energi

Forestil dig, at du står midt på Rådhuspladsen i København. Der er fyldt med mennesker, biler og høje lyde. Alt går stærkt. Intet er om lidt, som det er lige nu. Alt omkring dig er i konstant forandring og du kan næsten ikke følge med. Her og nu påvirkes du af høj energi, og det højner også din energi lige, når du står der. Men bliver du stående længe, kan denne form for energi være særdeles urolig og virke stressende.

 

Lav engergi

Forestil dig så, at du står midt inde i skoven. Det eneste du kan se er træer og atter træer. Du hører kun fuglene synge og naturens egne lyde. Dine omgivelser er meget rolige, og du vil derfor påvirkes med ro og lav energi. På sigt vil denne ro dog kunne medføre stagnation. Du kan blive inaktiv og modløs, da der kun i mindre grad tilføres ny energi.

 

Energi handler om at få tilført de rette mængder på det rette tidspunkt. Skal der være fest, skal rummet være fyldt med høj energi. Skal der slappes af, skal energien derimod være tilsvarende lav og rolig.

Neo Feng Shui Danmark

Lotus Mogensen

Rønnebærvangen 9A, 5210 Odense NV
Tlf. + 45 50 51 55 31, info@neofengshui.dk