Hvordan lægges baguakortet

Start med at tegne grundplan over dit hus – måske har du allerede plantegninger ellers kan du oftest rekvirere dem hos kommunen.

 

Når du har din bolig, så stil dig foran hoveddøren. Ikke den bagdør du selv bruger, men husets oprindelige hoveddør. I mange huse er det ofte den som sjældent anvendes og altid er låst. Hold Bagua kortet foran dig, sådan at du har det blå, sorte og grå felt tættest på din krop. Kortet må aldrig drejes.

 

Der findes kun få huse som er kvadratiske ligesom kortet. De fleste er aflange eller asymmetriske og sjældent helt firkantede. Du skal derfor forestille dig at du trækker i kortet, så det får husets form. Felterne kan derfor blive meget aflange eller høje at se på, når du er færdig. Alle ni felter er ALTID lige store og har præcis samme facon. De fleste vil opdage, at de mangler et eller flere af felterne i deres hus. Det er der ikke noget forkert i, det er dog jævnligt i disse felter, at familien har den største udfordring.

 

Kortet skal altid dække hele den del af huset, som hører med til beboelsen. Medtag ikke garage, redskabsskur mm. Der må fx ikke stikke et værelse eller en lille tilbygning udenfor kortet.

 

Se på eksemplerne her og prøv så at lægge kortet. I det første eksempel er huset kvadratisk. I det andet eksempel mangler der et hjørne af huset, for at udfylde hele baguaen.

Neo Feng Shui Danmark

Lotus Mogensen

Rønnebærvangen 9A, 5210 Odense NV
Tlf. + 45 50 51 55 31, info@neofengshui.dk