Baguakortet

Baguakortet stammer oprindelig fra I Ching, ”Forandringernes bog”, som er en gammel kinesisk visdomsbog. I Neo Feng Shui har vi valgt at bruge essensen i bogen, i vores anvendelse af baguakortet.
Baguakortet beskriver de ni grundlæggende byggesten i vores liv. Hvert af disse ni felter rummer forskellige ting og kvaliteter. Det er fx helbred, arbejde, kærlighed, rigdom og venskab. I Neo Feng Shui anvender vi baguakortet til at aflæse et rum, et hus, en virksomhed, et grundstykke eller andre større bygninger.

 

Hvordan kineserne er kommet frem til dette præcise redskab er ganske imponerende. Det er umuligt at give nogen teoretisk forklaring på det. Det bedste er nok at erkende, at det ikke er alting her i livet som kan forklares.

 

Det er så præcist og klart et værktøj, at en Neo Feng Shui Rådgiver med baguakortet i hånden, kan fortælle hvordan menneskene i en bolig eller på en arbejdsplads har det, uden at kende dem eller at have talt med dem inden. Blot ved at gå rundt i en bolig, kan en Neo Feng Shui Rådgiver sige, hvilke udfordringer familien i huset eller en virksomhed har i deres hverdag.

nfsmap

Neo Feng Shui Danmark

Lotus Mogensen

Rønnebærvangen 9A, 5210 Odense NV
Tlf. + 45 50 51 55 31, info@neofengshui.dk