Farver

Farver handler om vibrationer eller frekvenser. Det er dem, der påvirker dig, når du maler en farve i et rum. Det er absolut ikke lige meget hvilken farve, der anvendes. Alle farver har forskellige frekvenser og derfor forskellige virkninger på mennesker.

Det handler om at ramme modtagerne præcis der, hvor de er modtagelige og med den rigtige farve på den rigtige frekvens. Hvis der vælges en forkert farve, vil frekvensen ikke påvirke modtagerne som forventet og virkningen vil udeblive.

Jeg inddeler farver i tre forskellige slags frekvenser. Dem der påvirker mennesker mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Læs mere under elementerne, hvor du kan finde en grundigere beskrivelse.

Hos Neo Feng Shui Danmark har jeg lavet et forsøg med farver.

To enæggede tvillingepiger blev klædt i hhv. lyserødt og lyseblåt tøj. Derpå betragtede vi hvordan folk reagerede overfor dem. Det var som vi forventede. Hende i det lyserøde tøj fik knus og kram – hende i det lyseblå blev der talt meget mere til og hun fik langt færre kys og kram. Det bekræfter os i, at vi mennesker reagerer ens på farvesvingninger. Den lyserøde farve giver mennesker lyst til at holde af og holde om. Den lyseblå farve øger derimod lysten til kommunikation.

Neo Feng Shui Danmark

Lotus Mogensen

Rønnebærvangen 9A, 5210 Odense NV
Tlf. + 45 50 51 55 31, info@neofengshui.dk