Neo Feng Shui

Under dette menupunkt – Neo Feng Shui – kan du læse meget mere om teorien bag hele filosofien og konceptet. Neo Feng Shui menuen er inddelt i de vigtigste grundlæggende værktøjer som anvendes, når der indrettes med Neo Feng Shui.

Teorien er på ingen måde fyldestgørende, hvis du ønsker at forsøge dig med Neo Feng Shui i dit eget hjem. Det giver kun et lille indblik. For at kunne indrette et hjem med succes, skal man være uddannet Neo Feng Shui Rådgiver. Læs evt. mere under Uddannelser.

Mange har forsøgt sig med at male en bestemt farve på en væg, uden at få den ønskede virkning. Det er ikke fordi Neo Feng Shui ikke virker, men fordi rigtig mange faktorer spiller ind for at få det rette resultat. Fx. er anvendelse af røde farver forsøgt i rigtig mange hjem, for at sætte gang i den udbrændte kærlighed. Ofte er det bare sådan, at anvendelsen af de røde farver og i større mængder netop i de hjem, hvor kærligheden er slukket, derimod sætter gang i skænderierne.

Neo Feng Shui er ikke bare noget man gør, der ligger rigtig mange tanker og overvejelser bag, før en specifik farve vælges. Brug disse undersider som inspiration til alt det som Neo Feng Shui kan bruges til.

Neo Feng Shui Danmark

Lotus Mogensen

Rønnebærvangen 9A, 5210 Odense NV
Tlf. + 45 50 51 55 31, info@neofengshui.dk